Van 18 tot en met 20 maart vond Zorg & ICT 2015 plaats. Dé vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied.U kon ons vinden op de stand van PinkRoccade Healthcare.

Wij presenteerden een oplossing voor GGZ-instellingen, die gebruik maken van mijnQuarant: mijnQuarant webbased

Uw uitdaging

Als GGZ instelling staat u voor grote uitdagingen door de continue wijzigingen in de wet en regelgeving en in de bekostigingsstructuur. Bijna iedereen is het er over eens dat ICT de GGZ kan faciliteren op thema’s die voortkomen uit deze continue stroom van wijzigingen en uitdagingen zoals eHealth, ambulantisering van de zorg en de vergrijzing. Om deze thema’s zo goed mogelijk te faciliteren heeft u als organisatie geïnvesteerd in uw ICT-infrastructuur.

De introductie van mijnQuarant biedt GGZ-instellingen nieuwe mogelijkheden die inspelen op deze thema’s. De nieuwe functionaliteiten en moderne grafische vormgeving van mijnQuarant zijn gebaseerd op moderne technologieën en vergen een flink deel van uw Server-Based Computing (SBC) platform in de vorm van servercapaciteit, licenties, tuning en beheer. mijnQuarant in combinatie met Lean Computing is de webbased oplossing voor mijnQuarant.  Het integreert naadloos in uw SBC-omgeving en geeft optimale gebruikservaringen en nieuwe mogelijkheden. mijnQuarant kent in deze omgeving een uitstekende performance, is onafhankelijk van de infrastructuur en stelt uw medewerkers in staat om “any time, any place en any device” te werken.

 

Een verantwoorde oplossing zonder (des)investering

ForceFusion Healthcare kan uw organisatie een oplossing bieden zonder investeringen en desinvesteringen. Wij kunnen mijnQuarant in combinatie met Lean Computing® aanbieden op uw eigen ICT-infrastructuur. Indien uw instelling de servers van mijnQuarant al heeft gehost bij PinkRoccade Healthcare, dan bieden wij de mijnQuarant cliënt webbased aan in plaats van lokaal geïnstalleerd op uw eigen Citrix-omgeving.

 

Wat biedt deze oplossing?

  • Het technisch beheer van mijnQuarant wordt volledig uitgevoerd door professionals van PinkRoccade Healthcare. Zij verzorgen het patchmanagement voor alle instellingen die gebruik maken van deze dienst.
  • Omdat de cliënt centraal wordt beheerd kunnen alle GGZ-instellingen die gebruik maken van deze dienst sneller en gelijktijdig migreren naar een nieuwe versie.
  • Het kwalificeren van mijnQuarant bij updates door consultants en het ingewikkelde beheer van kheplet-bestanden wordt gecentraliseerd en is daardoor minder foutgevoelig.
  • Uw beheerorganisatie hoeft bij nieuwe versies mijnQuarant alleen nog te testen op uw eigen inrichting omdat er geen afhankelijkheid meer is tussen mijnQuarant en uw ICT-infrastructuur. Dit scheelt uw organisatie veel uren testen, tunen, en investeren in hardware voor de SBC-omgeving. Maar nog veel belangrijker: u krijgt tevreden gebruikers!
  • Wij bieden een webbased oplossing die voldoet aan NEN-7510 en ISO27001
  • Any time, any place, any device. Omdat wij mijnQuarant webbased aanbieden is mijnQuarant op elk willekeurig device dat HTML5 ondersteunt beschikbaar. Waar uw medewerker ook aan het werk is, thuis bij de cliënt, onderweg of op kantoor, mijnQuarant is altijd toegankelijk.