Als partner van Guardian360 biedt ForceFusion samen met Guardian360 een aantal aanvullende managed security diensten, die wij kunnen activeren binnen ons datacenter:

  • Netwerk Vulnerability Scanner
  • Webapplicatie scanner
  • Network security audits
  • Phishing as a Service
  • Hacker alert

Gecertificeerd zijn volgens ISO 27001 of NEN 7510 betekent dat in de organisatie de informatiebeveiliging ‘in control’ is. Met Guardian360 kunnen wij u inzage geven in hoe wij ‘in control’ zijn en heeft u aanvullende informatie over de andere risico’s die u loopt met bv. uw website

Vulnerability Scanner

De netwerk vulnerability scanner van Guardian360 bestaat uit 8 Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct.

Webapplicatie scanner

Uw kritische webapplicatie is bij Guardian360 optimaal beveiligd dankzij de webapplicatie security. Doordat Guardian360 constant scant op vulnerabilities in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen verlaagt u de kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime aanzienlijk.

Netwerk security audits

Het Guardian360 platform is in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP, NCSC, BIG en Norea/DigiD normen. De Compliancy audits van Guardian360 laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met Guardian360’s compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle issues die gevonden worden tijdens de network security audit worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden.

Phishing as a Service

De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker.Met Phishing as a Service bieden wij een phishingdienst voor organisaties die aan de slag willen gaan met het creëren van bewustwording op dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken zullen zij minder snel in een phisingpoging trappen.

Hacker alert

Waarschijnlijk heeft u al een aantal maatregelen getroffen om een cybersecurity incident te voorkomen. De meeste organisaties hebben al anti-virus geïnstalleerd, een firewall geplaatst en maken gebruik van (online) backup. Ondanks alle maatregelen is de kans reëel dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt. Of het nu een rancuneuze (ex-)medewerkers, een concurrent of een criminele organisatie is, vrijwel ieder bedrijf is interessant genoeg om in ingebroken te worden. Daarom biedt Guardian360 een tweetal oplossingen: de Guardian360 Canary en Guardian360 Canary Tokens.